14.5.16

VIDEO: SKIN CAREThis is a video about my skin care routines. Cleansing your face is super important after wearing makeup. And if your skin is treated well your makeup will look even better. This is the first part, I have another one coming up where I talk about exfoliation and masks.

I hope enjoy this video and here are the products mentioned in this video:

Dermalogica, Precleanse
Lumene, Bright Touch, Refreshing Cleansing Foam / Raikastava puhdistusvaahto
Lumene, Sensitive Touch, Gentle Eye Makeup Remover / Hellävarainen silmämeikin poistoaine
Lumene, Soft Touch, Hydrating Toner / Kosteuttava kasvovesi

Lumene, Bright Now, Vitamin C Dry Skin Cocktail / Ravitseva tehohoito
Nivea, Sensitive Night Care
Alterra, Augenfluid / Eyecream
Lumene, Deep Purifying Wash Face & Eyes / Syväpuhdistava geelipesu kasvoille ja silmämeikille
Lumene, Soft Touch Hydrating Cleanser / Kosteuttava puhdistusvoide
Nivea, Sensitive Day Care (SPF 15)And here is the link to the What Did I Buy From Prague video which I mentioned in this video: video
––

Tässä videossa kerron päivittäisistä ihonhoitorutiineistani. Miten poistan meikit joka ilta ja minkälaisia tuotteita käytän aamuisin. Minulla on toinen video jo kuvattuna samasta aiheesta, mutta siinä keskitytään ihon kuorintaan ja erilaisiin kasvonaamioihin. Laitan sen teille ensi viikolla.

Meikkien poistaminen joka ilta on todella tärkeää ja se pitäisikin ehdottomasti jaksaa tehdä aina. Iho voi paremmin ja meikkikin näyttää hyvin hoidetulla iholla paljon paremmalta. Itse poistan meikit heti jo kun tulen kotiin, sillä minusta on ihana antaa ihon hengittää aina kun olen kotona. 

Listauksen tuotteista, joista puhun videolla, löydätte tuosta yläpuolelta. Jos englanninkielisestä videosta jää joitain epäselväksi niin rohkeasti vain kysykää.

Mukavaa viikonloppua!

Aurora

No comments:

Post a Comment