18.3.16

TUTORIAL: EVERY DAY MAKEUP LOOK


This video is about an every day makeup look. This is something I would do if I go to work or I have something a little bit more special during the day. If I only go to the University I don´t do this much. And of course it isn´t always the same. Sometimes I don´t do the concealer and sometimes I change the colors for the eye makeup but this a go to - look if I want to do a basic make up.

I´m really lazy with lip makeup because I´m not a huge fan of it. Really often I just put some lip balm or some nude lipstick.

This was actually the first video ever I filmed to you! I hope you like it!Products used in this video / Tuotetiedot:

Make Up Store skin serum
Make Up Store tinted eyeprimer
Lumene CC powder, medium/deep
Lumene CC cream, light
Real Techniques Stippling brush
We Care Icon Shape and Define eyebrow kit
Lumene Eyebrow gel, transparent
Maybelline The Nudes palette
Sigma e40 brush
Sigma e25 brush
Make Up Store microshadow, raisin
MAC Pro longwear concealer, NW20
KIKO Invisible Powder, Translucent
Maybelline Master Sculpt
Real Techniques contour brush
Make Up Store compact powder, chocolate
Make Up Store Blush, sugarpink
Lindex Blush Brush
Revlon Photoready Skinlights highligter, 100 Bare Light
Smashbox Photo Finish Primer Water


_


Tämän päivän videossa on aiheena arkimeikki. Tämän teen usein, jos olen menossa töihin tai minulla on päiväsaikaan jotain erityisempää menoa. Kyseessä on eräänlainen go to - look minulle! Lopputulos on siisti, joten se käy mielestäni hyvin myös työympäristöön. Jos taas olen menossa yliopistolle, en laita näin paljon vaan ihan perusjutuilla mennään. Tietenkin tätäkin on helppo muokata ja usein jätänkin peiteaineen laittamatta, jos tuntuu etten tarvitse sitä. Silmämeikin väricombot myös vaihtelevat fiiliksen mukaan, mutta useimmiten mennään näillä sävyillä.

Olen suht laiska huulimeikkejen kanssa, koska en varsinkaan arkimeikissä pidä niistä niin paljon. Usein turvaudunkin vain huulirasvaan tai nudeen huulipunaan.

Kyseessä on aivan ensimmäinen video, jonka ikinä kuvasin teille! Jännittävää! :) Tuotetidot löydätte taas tuosta yläpuolelta.Aurora

No comments:

Post a Comment