27.3.16

VIDEO FROM PRAGUEHellou everyone, I´m back at home! Like I quickly mentioned at my last post, I was visiting Prague last week so sorry for the little break from here. I have so many videos waiting for you but they just still need some editing and also the publishing to YouTube always takes about 6 hours because of the HD quality.

But here is a small video for you from Prague. My plan was to do like a proper vlog from there but I had so much fun that I forgot the whole camera, so here is just like a short thing for you. But I also have a outfit post coming for you from Prague and "What did I buy from Prague video" so stay tuned.

I spend four days, five nights in Prague with my dear friend who is on an exchange in Austria. We both travelled to Prague and we had a such a lovely holiday. It had been too long since we´ve been on a holiday together but now we need to make sure that won´t happen again.

Happy Easter and I will be back soon!Heippa hei! Nyt taas kotona Prahan loman jälkeen. Tuli vähän blogitaukoa, kun olin siellä ja sitten on ollut niin kiireiset muutamat päivät sen jälkeen, etten ole ehtinyt istua kameran eteen kuvaamaan enkä editoimaan videoita. Mutta monta videota odottaa nyt koneella vain sitä, että saan ne editoitua loppuun, joten uutta materiaalia on pikimmiten tulossa!

Tässä kuitenkin tällänen lyhyt tunnelmavideo Prahasta! Tarkotus oli tehdä ihan kunnon vlog sieltä, mutta meillä oli niin hauskaa, että se videoiden kuvaaminen vain unohtui. Mutta itseasiassa täsä pienestä videosta tuli minusta ihan hauska! :) Prahaan liittyen on tulossa vielä ainakin yksi asupostaus ja sitten video, jossa aiheena Prahan ostokset, joten pysykää kuulolla!

Prahassa tuli siis vietettyä neljä päivää ja 5 yötä minun todella rakkaan kaverin kanssa, joka on tällä hetkellä vaihdossa Itävallassa. Molemmat siis matkustettiin Prahaan ja tavattiin sitten siellä. Oli todella ihana tyttöjen loma ja meidän viimeisestä reissusta olikin jo kulunut ihan liikaa aikaa.

Ihanaa pääsiäisen jatkoa ja palaan pian!No comments:

Post a Comment