13.3.16

TUTORIAL: EASY GLAMOROUS LOOKHi! And welcome to Vivacious. I seriously can´t believe that this blog is finally open. I have been working with this quite awhile and at some point I wasn´t even sure if I would ever open Vivacious to public but here it is, finally open to all of you.

My plan is to make approximately one video every week + some normal posts there in between. I want to do tutorials, reviews, some makeup hauls and maybe some vlogs too. Lets see, I have many ideas in my mind. If you have some ideas or comments, my comment box there down below is ready for you.

Videos will be mainly in English but here in blog I will do everything with two languages, in English and in Finnish. Here you can also find all the details about the products that I´m using and much more, so stay tuned! :) I´m also planning to write you more about who I am and how I got the idea to start this blog.

In this first video I´m creating this easy but still glamorous look. To be honest this is not the first video I made but I wanted to start with this one. Still there are a few things I need to work with but as I do more I will get better. I am bit nervous but I hope you will like this! Spread some love at the comment box!

Product details / Tuotetiedot:

Smashbox Photo Finish Primer
Make Up Store Tinted Eyeprimer
Lumene CC Cream, light
Real Techniques Stippling brush
We Care Icon Shape and Define eyebrow kit
Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel, transparent
Make Up Store 210 brush
MAC Pro Longwear Concealer, NW20
Beauty Blender
KIKO Invisible Powder
Real Techniques Pointed foundation brush
Maybelline Master Sculpt, medium/dark
Real Techniques Contour brush
Make Up Store Compact powder, chocolate
Lumene Blush 20, Rosy Blush/Onnellisuus
We Care Icon Magnetic Eyes eyeliner, 1 True black
Lumene Natural Code eyepencil, 1 Intense black
L´Oréal Volume Million Lashes So Couture, Black
Eyelure London 100 lashes
Duo Striplash Adhesive
KIKO Highligter, Beam of Light
Bourjois Lipstick, Rouge Edition 14 Pretty prune
Heippa hei ja tervetuloa! En voi uskoa, että vihdoin ja viimein saan avattua blogini, sillä sen verran pitkään olen tätä miettinyt ja suunnitellut ja työstänyt. Blogipohjakin on ollut valmiina jo varmaan puolisen vuotta, mutta sitten olen taas päättänyt jättää homman siihen. Nyt en kuitenkaan voisi olla iloisempi siitä, että Vivacious näki vihdoin päivänvalon!

Tarkoituksena olisi julkaista noin yksi video viikossa ja sitten tavallisia postauksia sinne väliin, jos vain aika riittää. Ideoita riittää, mutta mielelläni otan myös toiveita vastaan. Tulossa on ainakin tutorialeja, arvointeja ja ehkä jopa vlogeja!

Videot tulevat olemaan pääasiassa englanniksi, mutta blogi tulee olemaan kaksikielinen, joten, jos joku asia jäi englanniksi epäselväksi, niin täältä voi löytyä ratkaisu tai sitten asiaa voi kysäistä esim. kommenttiboksissa tai sähköpostilla.

Tässä ensimmäisessä videossani aiheena on helppo ja suht nopea, mutta silti juhlava look. Tämä look syntyy helposta meikkipohjasta, yksinkertaisesta, mutta näyttävästä silmämeikistä sekä punaisista huulista. Video ei itseasiassa ole ensimmäinen, jonka olen kuvannut, sillä olen tehnyt näitä teille hieman varastoon, mutta tämän halusin julkaista ensimmäisenä.  Tiedän, että siellä on vielä muutama asia, joita pitää vielä hieman säätää, mutta aloitetaan nyt tällä. :) Tuotetiedot löydätte tosta yläpuolelta!
Aurora


No comments:

Post a Comment